Haz

Aziz Erol Güzelcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni bu akşam coşkuyla kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen, veli ve elbette mezun öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin sınıf öğretmenleri tarafından verilmesinin ardından yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin töreninin ardından keplerini coşkuyla fırlatan öğrencilerimiz gönüllerince bir gece geçirdiler. Son derece heyecanlı olduklarını gözlemlediğimiz mezun öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve iş hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Edebiyat dersinden egzersize katılan öğrencilerimiz yoğun geçen sınav döneminin ardından öğrencilerimiz için  birkaç şiir ve şarkıdan oluşan bir göteri sundular.

May

Bugün 18 Mayıs 2023 Perşembe günü görevli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okul bahçemizde festival havası estirdiler. Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Etkinilikleri kapsamında okul bahçemizde bir dizi etkinliğe imza attılar.

May

Sağlık sektörü  yoğun  emek ve işbirliğine dayalı bir alan olduğu için ekip çalışmasının õnemi büyük. 112 çalışanları ise takım olma ve zaman yönetimi konusunda en hassas gruplardan biridir. Özelikle ambulans içinde görev yapan ATT (Acil Tıp Teknisyenleri) ve paramedikler 112 Acil Çağrı Merkezlerinin can damarı niteliğindedirler. Ambulansla hastaya ulaşmak, ambulans içinde ilk müdahaleyi yapmak ve hastayı hızla hastaneye yetiştirmek için ATT ve paramediklerin ekip uyumunun yüksek olması hayati öneme sahip.

May

Mesleki Beceriler Haftası kapsamında okulumuzda stand açan İş-Kur yetkilileri bir de 11. Sınıflarımıza Melek Bulma ve İş Görüşmeleriyle ilgili faydalı bir seminer verdi.

May

Sınıflararası voleybol turnuvasında 1. 11-E, 2. 12-A ve 3. 10-A sınıfları olmuştur. Öğrenclerimizi tebrik ederiz.

May

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında okul kız voleybol takımımız ile okul öğretmen voleybol takımımız bir dostluk maçı yaptı. Son derece heyecanlı geçen maçı 2-1 kazanan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle okulumuz Tarih öğretmeni Sevtap DERELİ himayesinde düzenlenen satranç turnuvamız bugün yapılan final karşılaşması ile sonlandı.

May

Aziz Erol Güzelcan MTAL ailesi olarak tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız.

May

Çedes projesi kapsamında ilahi dinlerin izlerini sürdüğümüz mayıs ayı mabet gezileri etkinliğinde; 11.sınıflarımız Konak ilçemizdeki tarihi ve kültürel mekanları keşfetme fırsatı buldu.

May

Okulumuz matematik öğretmeni Defne Hatun Keleş, anneler günü için öğrencilerimize çok özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte öğretmenimiz öğrencilerimize annelerine anneler gününde hediye etmeleri için küçük saksılarda Aloe Vera bitkisi dağıttı.

May

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri, 10 Mayıs Çarşamba günü Ege Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleştirilen tanıtım günü etkinliğine katıldılar.

May

“Ellerinizi yıkayarak HAYAT KURTARIN”