ATATÜRK KURTULUŞ SAVAŞINDA

Bir gemi yanaştı Samsun'a sabaha karşı

Selam durdu kayığı, çaparası, takası,

Selam durdu tayfası.

Bir duman tüterdi bu geminin bacasından bir duman

Duman değildi bu

Memleketin uçup giden kaygılarıydı.

Samsun limanına bu gemiden atılan

Demir değil

Sarılan anayurda

Kemâl Paşa'nın kollarıydı.

Selam vererek Anadolu çocuklarına

Çıkarken yüce komutan

Karadeniz'in hâlini görmeliydi.

Kalkıp ayağa ardısıra baktı dalgalar

Kalktı takalar,

İzin verseydi Kemâl Paşa

Ardından gürleyip giderlerdi

Erzurum'a kadar.

1-7 Mayıs Trafik Ve İlk Yardım Haftası

Trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla mayıs ayının ilk haftası "Trafik ve İlkyardım Haftası" olarak kabul edilmiştir. Bu hafta süresince; yayın organları aracılığı ile trafik kazalarının önlenmesi için trafik kurallarına uymanın ve ilk yardımın önemi vurgulanmaktadır.

May

Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında amacımız 1000 aileye ulaşarak aşılamanın önemi konusunda sağlık eğitimi yapmaktır. Bu amaçla 11 ve 12.sinif öğrencilerimiz yakın çevrelerindeki  ailelere "Aşı nedir? Aşı Çeşitleri? Aşının Yararları? Aşı ile İlgili Başarılar? Aşının Önemi " konularında bilgilendirme yapmaktadırlar.

Not: Haber içeriğinde paylaşılan fotoğraflar tam kapanmadan önce, 27.04.2021 tarihinde çekilmiştir.

Ara

Yenilenen okulumuz için hazırladığımız yeni broşürümüz sizler için hazır.

Ara

Yeni binamızla birlikte eski adresimizde başladığımız 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde okulumuzu güzelleştirme faaliyetlerimiz devam ediyor.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Kadir KADIOĞLU, Şube Müdürlerimiz Sn. Yavuz KILIÇASLAN ve Sn. Selviye BULUCU okulumuzu ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundular.