İZMİR / BORNOVA - Aziz-Erol Güzelcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aziz-Erol Güzelcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kemalpaşa Mahallesi Çanakkale Caddesi No14 35060 Bornova / İZMİR
Vizyon
Görev ve sorumluluk duygusu gelişmiş, mesleğini seven, nitelikli sağlık personeli yetiştiren önder okul olmak
Misyon
Vatan ve millet sevgisiyle dolu, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, teknolojik ilerlemeleri takip ederek yenilikçi eğitim yöntemlerini uygulayan, ulusal ve uluslararası bilgi, beceri ve yetkinliklere sahip sağlık personeli yetiştirmek.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Öğretim Şekli :Tam Gün
08:30 - 17.05
Okulumuza Pınarbaşı yönüne gelen tüm toplu taşıma araçlarıyla ulaşabilirsiniz.
Var
Yerleşim Yeri
Aziz Erol Güzelcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Kemalpaşa Mahallesi Çanakkale Caddesi No:14 Pınarbaşı - Bornova / İZMİR
Okulumuz, İzmir il merkezine 19 km, Bornova merkeze ise 8 km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Sınavsız OBP ile öğrenci alınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl çeşitli branşlarda spor müsabakaları düzenlenirken aynı zamanda öğrencilerimiz bireysel ve takım sporlarında ilçe müsabakalarına katılmakta ve Halter başta olmak üzere karate, taekwando gibi branşlarda öğrencilerimiz Türkiye çapında dereceler elde etmişlerdir. Okulumuzun bir spor salonu bulunmamasına rağmen Dart ve Bocce gibi değişik sporların yapılabildiği alanlar yaratılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz 2014-2015 yılından bu yana aralıksız olarak her yıl Tübitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme Projesine iştirak etmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda "Temiz Okul" projesi ve Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor Projesi aktif olarak yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Öğrenici Ve Personel Hareketliliği (KA102) Projesi olan "Sağlık Hizmetlerinde Rotayı Avrupa'ya Çevirdik" adlı projemiz yürütülmektedir.