2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.MZERET SINAV TAKVİMİDİR.

Şbt

"Eco-friendly Entrepreneurship and Vocational Training" e-twinning projemizin poster ve logo secimleri icin tercihlerinizi merak ediyoruz... Okulumuz 9-C sınıfı ogrencilerinin bulundugu projede, yapmıs oldukları tasarımları katılımcı diger okullardan bir adım one tasimak icin oylamaya katılmanız degerlidir

Sevgili Öğrencilerimiz,

Devamsızlık Nedenleri Anket'inin tüm öğrencilerimiz tarafından 14.01.2024 Pazar gününe kadar doldurulması gerekmektedir.

Ara

27/12/2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ 3. DERS SAATİNDE YAPILACAĞI BELİRTİLEN TDE VE SAĞ. PSİKOLOJİSİ DERSLERİ 2. DERS SAATİNDE, 5. DERS SAATİNDE YAPILACAĞI BELİRTİLEN MATEMATİK SINAVI 4. DERS SAATİNE ALINMIŞTIR.

AZİZ EROL GÜZELCAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Sayın Veli;

26.10.2023 Perşembe günü saat 15 :30’da öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim öğretimine olanak sağlamak, bulundukları seviyenin üzerine taşıyabilmek için neler yapabileceğimizi görüşmek için aşağıdaki gündem maddeleri gereğince Okul Aile Birliği Genel Kurulu Yapılacaktır. Toplantıya gerekli duyarlılığı göstererek katılmanızı bekliyoruz.

Alev ÇAKMAK

Okul Aile Birliği Başkanı

(Yönetim Kurulu Adına)

GÜNDEM.

1. Açılış – Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı (Aile Birliği Başkanı Tarafından Yapılır)

2. Divan Başkanı ve Katip Seçimi

3. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrazı

4. Denetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrazı

5. Okul Aile Birliği Yönetim kuruluna 5 asil, 5 yedek üyenin seçilmesi.

6. Okul Aile Birliği Denetim kuruluna veliler arasından 1 asil, 1 yedek üye seçilmesi.

7. Okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Okulun eğitim- öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10. Dilek ve temenniler.

11. Kapanış.

Sınav takvimi ekte görsel olarak eklenmiştir.

Ders Giriş Çıkış Saatleri